Hyundai IONIQ Electric verslaat BMW i3 en Renault Zoe in Triotest AutoWeek

Met een actieradius van ruim 200 km heeft de Hyundai IONIQ Electric een actieradius om u tegen te zeggen. Er zijn weliswaar elektrische auto’s die verder reiken op een volle lading, maar dat blijkt niet voldoende om de Hyundai IONIQ Electric te onttronen als beste elektrische auto. Die conclusie trekt het magazine AutoWeek na een Triotest tussen de de Hyundai IONIQ Electric, de elektrische BMW i3 en de elektrische Renault Zoe. Een paar quotes uit te Triotest:

Als zakelijk inzetbare auto heeft de Hyundai IONIQ Electric een belangrijke troef in huis: hij oogt als een normale auto.

De Hyundai IONIQ Electric heeft een rustig vormgegeven dashboard dat eenvoudig oogt, maar uit ‘zachte’ materialen is opgebouwd.

Wie ruimte zoekt, komt al snel uit bij de Hyundai IONIQ Electric. Hij voelt voorin ruim aan en maakt dat achterin ook waar.

Het touchscreen reageert snel en is logisch ingedeeld. De grote console tussen de stoelen zit vol vakjes, bakjes en bekerhouders.

Met zijn ruimtelijke interieur, comfortabele onderstel en stabiele besturing op de langere afstanden is de Hyundai IONIQ Electric een fijnere metgezel dan zijn concurrenten.

Als enige van de drie biedt de Hyundai IONIQ Electric standaard een snellaadmogelijkheid.

Lees de hele test in AutoWeek nr. 14.Tony Hartman Kok

Sales Manager
E: tony@garagecentraal.com
T: 730-3000
               


Johnny Milan

Senior Sales Associate
E: jmilan@garagecentraal.com
T: 593-3778
               


Demis Thielman

Sales Associate
E: dthielman@garagecentraal.com
T: 739-1974
               


Lizzette Koolman

Sales Associate
E: lkoolman@garagecentraal.com
T: 594-4900
               


Alex Dijkhoff

Sales Associate
E: adijkhoff@garagecentraal.com
T: 592-6075
               


Adolfo Gonzalez

Sales Associate
E: agonzalez@garagecentraal.com
T: 563-5074
               


Jerald Winterdal

Sales Associate
E: jwinterdal@garagecentraal.com
T: 660-2425
               

About Garage Centraal

The goal of Garage Centraal Aruba is simple: that everyone that needs a vehicle is able to have a vehicle that satisfies their needs and expectations, with expert service and parts support. That is why we offer brand new, award winning quality vehicles from Hyundai, Isuzu and Volkswagen, along with an extensive catalog of pre-owned vehicles.

We are open from 8:00am till 5:30pm on weekdays and saturday from 8:00 to 12:00pm. Come visit us or call us at 522-6200

© 2015 Garage Centraal Aruba. All rights Reserved. Vehicle specifications are subject to change without notice. Vehicle specifications on photos can vary from current offering. Prices exclude taxes. Please ask your Sales Associate for more information.

Search